Uncategorized

De ce e important să îți exfoliezi pielea

Articolul de azi ne vorbește despre importanța exfolierii pentru o piele fină și catifelată. Îți spun și unde anume să cauți produsele de care ai nevoie, cum să cauți la o piata agricola sau cum să apelezi la producatori produse alimentare.

Voi atinge subiecte precum:

  1. Pielea sănătoasă
  2. Exfolierea cu cafea
  3. Împachetările cu cafea

Pielea sănătoasă 

Fiecare femeie viseasă să aibă o piele catifelată, fină și fără imperfecțiuni. Dacă ți se pare că natura nu a fost darnică cu tine, să știi că poți interveni chiar și tu. 

Ca pielea ta să aibă tehtura vizată este important să o tratezi cum se cuvine. Să nu uităm că și alimentele pe care le consumi sunt extrem de importante, deoarece aduc aportul necesar de nutrienți care ajută pielea să aibă cantitatea necesară de apă și nutrienți. 

Pe lângă alimentație, cremele sunt la fel de importante. Nu trebuie să ai o duzină de creme pe care să le folosești. Este important să ai o cremă hidratantă care să te ajute să-ți hidratezi corespunzător tipul tău de piele. 

Exfolierea pielii cu cafea

Dacă îți dorești o piele de vis, cel mai bun drum până acolo este pavat cu cafea. Cafeaua are proprietăți recunoscute asupra pielii și se știe deja că luptă eficace împotriva celulitei. Exfolierea cu cafea este esențială pentru o piele catifelată și fără aspect de coajă de portocală. De altfel, dacă vrei să achiziționezi cafea engros o poți face de pe platforma allAgro. Tot acolo poți găsi și diverse alte produse alimentare sănătoase și care să te ajute să ai corpul pe care ți-l dorești. Cafeaua o mai poți lua și de la producatori produse alimentare sau de la piata agricola online, dacă îți este ușor.

Așadar, exfolierea cu cafea. Acest procedeu dovedit a pune sângele în circulație, ajută la topirea straturilor de grăsime, iar doar după câteva ședințe de exfoliere cu cafea și împachetări cu cafea, vei observa că pielea ta arată mai fermă și și-a pierdut aspectul de coajă de portocale.

Amestecă într-un bol zațul de la cafea, câteva linguri de ulei de măsline și poți adăuga și miere de albine, dacă ai la îndemână. Dacă nu o găsești la piata agricola. Amestecă ingredientele și înzălzește-le atât cât suportă pielea. Aplică amestecul pe piele și freacă bine până când simți că pielea se înroșește puțin. Nu este cazul să exagerezi cu mișcorile, dar e important ca ele să fie energice. Apoi, spală-te cu săpun și apă caldă, iar la final nu uita de crema hidratantă, care foarte importantă în acest proces.

Împachetările cu cafea

Foarte populare și foarte utile spune eu, din propria experiență. Împachetările cu cafea chiar te scapă de aspectul inestetic al pielii. Mai ales dacă ai grijă și te exfoliezi și hidratezi periodic. 

Ce presupun de fapt împachetările cu cafea? Amestecul de la procesul de exfoliere plus o folie alimentară. Aplică amestecul cald pe piefe, freacă energic și apoi învelește picioarele în folie alimentară. Stai așa preț de jumătate de oră, după care spală-te cu apă caldă și folosește cremă hidratantă.

Vei observa că după patru astfel de împachetări, pielea ta este mai fină și scapă de aspecul de coajă de portocală. Cafeaua este într-adevăr un ingredient minune. Și o găsești și ușor, la orice piata agricola.

Leave a Reply