Sfaturi și idei

Reguli pentru o epilare reușită

Dacă ai intrat în posesia unui kit epilare, vei afla că nu este atât de greu să îl folosești. Pe lângă acest lucru, vei scuti o mulțime de bani aruncați în saloane. Procesul, repetal lunar sau chiar de două ori pe lună, impune respectarea câtorva reguli.

Lungimea părului.

Este foarte important să aștepți ca părul tău să ajungă la o lungime potrivită pentru epilare. Cu un încălzitor de ceară clasic, lungimea părului trebuie să fie de 3-4 mm.

Temperatura.

Dacă ai un kit epilare profesional, atunci aparatul tău va fi capabil să stabilească singur temperatura pe care o dorești. Dacă ceara este prea rece, atunci va fi dificil să îndeplinești acțiunea de epilare. Iar dacă ceara este prea fierbine, sunt șanse mari să îți rănești pielea. Dacă se întâmplă să ai un termomentru, îl poți folosi pentrua stabili temperatura dorită.

Kit epilare ceara.

Cu riscul de a insista, îți spun din nou cât de important este ca aparatul de epilat pe care îl ai să fie calitativ. Fii sigură că achiziționezi ceara și apratul din magazine de specialitate.

Nu economisi!

De obicei, se folosește un anumit tip de ceară pentru zone diferite ale corpului. Indicat este să te asiguri că ai ceară pentru fiecare zonă a corpului pe care vrei să o epilezi.

Testează!

Înainte de a te epila, testează ceara pe o zonă mică și așteaptă 5 minute după, pentru a vedea cum reacționează pielea la procesul de epilare.

Citește instrucțiunile de utilizare. Poate cel mai important pas este acesta. Fii sigură că știi cum anume se folosește kit de epilare.

Nu uita să te exfoliezi cu o zi înainte și să igienizezi pielea în ziua epilării.

Dacă aceste reguli simple sunt respectate, atunci procesul de epilare se va desfășura ca la carte și nu vei mai avea probleme cu părul pentru cel puțin 3 săptămâni.

Leave a Reply